Συγγραφείς που έχουν ανθίσει μέσα στο Wattpad: Νεκταρία Μαρκάκη

Ιστορίες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα στο Wattpad, δεν μπορούν παρά να μετατραπούν σε έντυπα βιβλία τα οποία οι αναγνώστες λαχταρούν να κρατήσουν στα χέρια τους.

Η συγγραφέας για την οποία θα μιλήσουμε, είναι μια ιδιαίτερα δυναμική προσωπικότητα στον χώρο των γραμμάτων, μιας και όλα τα βιβλία της σημειώνουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο wattpad, παράλληλα  τείνει να είναι ένα υπέροχο άτομο που λατρεύουν οι αναγνώστες!

Νεκταρία Μαρκάκη

Η Νεκταρία Μαρκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα κι από μικρή ηλικία ανέπτυξε αγάπη για οτιδήποτε φανταστικό κι άπιαστο. Ως έφηβη ξεκίνησε να διαβάζει αχόρταγα, με αποτέλεσμα να αναπτύξει αγάπη για τη συγγραφή. Βρήκε διέξοδο σε αυτή, αφού ήταν ένα μοναχικό παιδί που δεν μπορούσε να εκφραστεί λεκτικά τόσο καλά όσο γραπτώς. Αν και για λίγα χρόνια εξαιτίας της καθημερινότητας, το πάθος της είχε μπει στον πάγο, πριν εφτά χρόνια η ανάγκη για έκφραση επανήλθε κι έτσι άρχισε να γράφει ιστορίες στην αγγλική γλώσσα. Σύντομα οι ιστορίες της βρήκαν ανταπόκριση στην πλατφόρμα συγγραφέων του Wattpad, κι άρχισε να μεταφέρει τις ιστορίες στα ελληνικά. Εξαιτίας της αγάπης των αναγνωστών αποφάσισε να εκδώσει στα αγγλικά και στα ελληνικά το πρώτο της ρομαντικό, χιουμοριστικό μυθιστόρημα με τίτλο "Χωρίς Χάρτη" (Unmapped).  "Το κορίτσι με το ηλιοτρόπιο"αποτελεί τη δεύτερη εκδοτική της προσπάθεια, το οποίο κυκλοφορεί στο Amazon μόνο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Λέξι αγαπά τις λίστες της και ζει μια ζωή προγραμματισμένη στην εντέλεια.
Ο Μανού μισεί κάθε τι που τον περιορίζει, και ζει τη ζωή του στα τυφλά.
Όταν η Λέξι αποφασίζει να σπάσει τις αλυσίδες που την κρατάνε δεμένη σε μια καθημερινότητα που δεν την ικανοποιεί, διοργανώνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη με σκοπό να βρει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει από τη ζωή της.
Συνοδευόμενη από τον συγκάτοικο της και χρόνια φίλο της, Μανού, αφήνει την ασφάλεια του σπιτιού της και ξεκινά να βρει το νόημα της ζωής.
Θα μπορέσουν δύο φαινομενικά διαφορετικοί άνθρωποι να ξεπεράσουν τις διαφορές τους;
Θα μάθει η Λέξι πως είναι να περιπλανιέσαι χωρίς χάρτη στη ζωή και στην αγάπη;

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Λίζα αγαπάει τον ήλιο και τον κυνηγάει για να διώξει το γκρίζο από τη ζωή της.
Ο Ερρίκος ζει μέσα στο γκρίζο και δεν έχει νιώσει το χάδι του ήλιου ποτέ.
Όταν εκείνος αποφασίζει ν' ακολουθήσει το κορίτσι με το κόκκινο παλτό και το ηλιοτρόπιο στο χέρι, δεν φανταζόταν πως η γνωριμία τους θα του άλλαζε τη ζωή.
Η σχέση που δημιουργούν είναι βαθιά και μοναδική.
Εκείνος είναι ο μόνος που βλέπει το φόβο και τη μοναξιά στα γκρίζα μάτια της.
Εκείνη είναι η μόνη που μπορεί να του δείξει το δρόμο προς το φως που τόσο λαχταρά...


Περισσότερα βιβλία της αγαπητής Νεκταρίας θα βρείτε στον προσωπικό λογαριασμό της "Nektaria Markakis" στο Wattpad, ενώ τα βιβλία που έχουν εκδοθεί πατώντας τον τίτλο του βιβλίου πιο πάνω.

Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων