Συγγραφείς που έχουν ανθίσει μέσα στο Wattpad!!! Βαρβάρα Σεργίου

 

Συγγραφείς που έχουν ανθίσει μέσα στο Wattpad: Βαρβάρα Σεργίου

Για άλλη μια φορά θα αναφερθώ στον αγαπημένο ιστότοπο -πράγμα που θα με δείτε να κάνω αρκετά συχνά- παραθέτοντας άρθρα για τους συγγραφείς μας και τα υπέροχα βιβλία τους, που μας καθήλωσαν μπρος στις οθόνες υπολογιστών, τάμπλετς και κινητών· μιας και μιλάμε για την εποχή της τεχνολογίας και της ηλεκτρονικής ανάπτυξης, αυτές οι συσκευές τείνουν να είναι και βιβλία νέας γενιάς. Ωστόσο αξίζει να αναφερθούμε και στην αγαπημένη αίσθηση, των σελίδων ανάμεσα στα δάχτυλά μας, τη μυρωδιά του χαρτιού, έναν όγκο σελίδων που λαχταρούμε να καταβροχθίσουμε διαβάζοντας.

Σήμερα θα αναδείξουμε αυτούς λοιπόν τους συγγραφείς του Wattpad που ύστερα από επιτυχία, την οποία γνώρισαν από τους χρήστες της ιστοσελίδας, προέβησαν επιτυχώς στην έκδοση των υπέροχων έργων τους. Τα οποία έργα/αξιόλογα βιβλία είναι διαθέσιμα στην αγορά ανά πάσα στιγμή για όποιον επιθυμεί να τα αποκτήσει.

Βαρβάρα Σεργίου

Αρχικά θα μιλήσουμε για την συντάκτρια του μπλογκ μας Βαρβάρα Σεργίου και το λογοτεχνικό βιβλίο φαντασίας με τον τίτλο «Έκπτωτη Θεά – Η Μεταμόρφωση».

Η Βαρβάρα Σεργίου σπούδασε εγκληματολογία και σήμερα ζει στην Κύπρο μαζί με την οικογένεια της. Όταν δε χάνεται στην ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων, της αρέσει να ακούει μουσική και να δημιουργεί φανταστικές ιστορίες. Αγαπημένο χόμπι της είναι η ζωγραφική.

Δημιουργεί ιστορίες στο wattpad με ψευδώνυμο barbaraser και η βραβευμένη με Wattys2016 ιστορία της "Ματωμένα Φεγγάρια" έχει γραφτεί μετά από την άψογη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χυδέα(στον οποίο Μιχάλη θα αναφερθούμε ξεχωριστά στα επόμενα άρθρα.)

Το βιβλίο «Έκπτωτη θεά – Η Μεταμόρφωση» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα το οποίο έχει εκδοθεί από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας φανταστικής λογοτεχνίας «Έκπτωτη Θεά».

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στο βιβλίο Έκπτωτη Θεά βασικό ρόλο έχει η Θεά της Φύσης Σαμμανή, η οποία μετά από ένα τιτάνιο, επουράνιο, εμφύλιο πόλεμο στον οποίο έδωσαν μάχη για την επικράτηση της μαγείας στη Γη, έχει χάσει προσωρινά την θεϊκή της υπόσταση.

Καταραμένη, μετά από πολλές μετενσαρκώσεις στην Γη περιμένει να βρει και να ενωθεί με τον έρωτα της, τον Στρατηγό Βικά, ο οποίος είναι Υβρίδιο.

Η Σαμμανή ως μια από τις πιο ισχυρές και αρχαίες θεότητες έχει την ικανότητα να θεραπεύει και να δίνει ζωή σε ανθρώπους και να επικοινωνεί με τη φύση, τα ζώα και τα πουλιά.

Αγγίζει ένα λουλούδι και αυτό ανθίζει, αγγίζει τον βράχο και  μέσα από αυτόν πετάγεται γάργαρο νερό.

Ο Σαμανισμός πρόκειται για την αρχαιότερη μορφή λατρείας η οποία είναι άρρητα συνδεδεμένη με την φύση και τα φυσικά φαινόμενα και στοιχεία. Αρχικά μελετήθηκε σε ακέφαλους λαούς της Σιβηρίας. Δεν είναι οργανωμένη θρησκεία. Πρόκειται συνήθως για ένα κληρονομικό, πνευματικό ταξίδι από το οποίο γεννιέται ο θεραπευτής, ο μάγος της φυλής. Είναι μια πρωτόγονη, τυφλή και ολοκληρωτική πίστη στην πνευματικότητα, την μαγεία και την φύση.

Οι Σαμάνοι, οι Μεγάλοι Μύστες, είναι πεφωτισμένοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν περάσει δοκιμασίες συμπεριλαμβανομένης και της φαινομενικής νεκρανάστασης τους. Έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ πνευματικά που θεωρούνται σοφοί και έχουν φτάσει μέσω της έκστασης σε φάση απόλυτης ηρεμίας και ένωσης τους με το θείο. Κατά κάποιον τρόπο οι Μεγάλοι Μύστες αποχωρίζονται το φυσικό τους σώμα και ελευθερώνουν την ψυχή τους.  Μέσω του εσωτερικού τους ματιού, έρχονται σε επαφή και «παντρεύονται» την Θεά, η οποία στη συνέχεια τους καθοδηγεί για το υπόλοιπο της ζωής τους χαρίζοντας τους υπεράνθρωπες δυνάμεις. Έτσι ως «εκπρόσωποι» της, μπορούν να θεραπεύουν, να καταλαβαίνουν την ομιλία του ζωικού βασιλείου και με την χάρη της Θεάς κάνουν συχνά θαύματα. Ο κάθε Σαμάνος έχει το δικό του ζώο καθοδηγητή το οποίο τον οδηγεί μέσα από των εκστασιακών ταξιδιών  στον πνευματικό κόσμο για να ανταμώσει με νεκρούς προγόνους και ψυχές για να θεραπεύσει και να βρει λύσεις για το θέμα της φυλής του.

Ο Σαμανισμός είναι η ιδέα έκφρασης πνευματικής προόδου και η παραδοχή του Μύστη στην απόλυτη Θεά.

Εδώ και εδώ θα βρείτε τρόπους να αποκτήσετε το υπέροχο αυτό βιβλίο, αλλά και να μάθετε περισσότερα για αυτό!!!

Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων