Το Rising Star επέστρεψε στις οθόνες μας  την τρίτη μέρα του χρόνου και κριτές και παρουσιαστές ντύθηκαν γιορτινά για να καλωσορίσουν το 2017.Εκτός απο τους διαγωνιζόμενους που προσπάθησαν να ανεβάσουν τον τοίχο που βρίσκεται μπροστά τους, στην εντυπωσιακή σκηνή του Rising Star ανέβηκαν και οι κριτές, κρατώντας μας συντροφιά με τις επιτυχίες τους. Τις εντυπώσεις έκλεψαν δυο κυρίως διαγωνιζόμενοι, ο Στέλιος Τσάκωνας και η Cynthia Veronica Zietara.

Ο Στέλιος  ανέβηκε στη σκηνή του Rising Star, ως νικητής του “Rythmos Audition”. Ο 19χρονος με την  εκπληκτική ερμηνεία του κατάφερε όχι μόνο να σηκώσει τον τοίχο, αλλά με το τραγούδι του αξέχαστου

«Τα σχοινιά σου», κατάφερε να βρεθεί και στην πρώτη θέση, κάνοντας και παγκόσμιο ρεκόρ στο «Rising Star». Το ποσοστό που συγκέντρωσε μετά την ψηφοφορία του κοινού, ήταν 98%, το ίδιο που είχε συγκεντρώσει και ο 16χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος. "Και ο Παντελής αν ήταν εδώ κοντά μας θα σε χειροκροτούσε και θα σε στήριζε!" του είπε ο Αντώνης Ρέμος ενώ όλοι του τόνισαν οτι ήταν υπέρ του, οτι δεν μιμήθηκε τον Παντελίδη.

Η Cynthia Veronica Zietara κατάφερε με το τραγούδι «Non, je ne regrette rien» που έγινε γνωστό με τη φωνή τηςνα ανατριχιάσει τους πάντες συγκεντρώνοντας 95%. Η 14χρονη τραγουδίστρια είναι  από την Πολωνία και ζει στην Κύπρο."Είσαι καταπληκτική. Αυτό το τραγούδι όταν το είπε η Εντίθ Πιαφ ήταν πια προς το τέλος της ζωής της. Εσύ είσαι μόλις 14 χρονών." Η 14χρονη δεν έχει αφήσει διαγωνισμό στον οποίο δεν έχει λάβει μέρος. Έχει κάνει εμφανίσεις τόσο στην Κυπριακή τηλεόραση και στην Ιταλική, όσο και σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, κατακτώντας πολλές διακρίσεις. Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια επίλεγει πάντα  το ίδιο τραγούδι.

Δείτε τις ερμηνείες τους:

https://www.youtube.com/watch?v=pLCDtalK0dw

https://www.youtube.com/watch?v=1Bkw0Udgf7o

Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων