Βίασε και δολοφόνησε την τριών εβδομάδων κόρη του!

Ένας άνδρας στην Καλιφόρνια, ο Matthew Warner ετών 30,  δολοφόνησε  την τριών εβδομάδων κόρη του, αφού πρώτα την κακοποίησε σeξουαλικά. Αρχικά, ο Warner  πήγε ο ίδιος μαζί με την γυναίκα του στην αστυνομία και  ανέφερε ότι την κόρη του, Ellorah, κάποιος την είχε απαγάγει. Οι γείτονες  όμως, είπαν στις αρχές ότι είχαν δει τον Warner να μεταφέρει ένα πακέτο από το σπίτι του λίγο πριν αναφερθεί η εξαφάνιση της Ellorah. Μια αναζήτηση απο  50 αξιωματικούς διεξήχθη όλη τη νύχτα πριν συνελήφθη Warner, ο οποίος οδήγησε τελικά τις αρχές σε ένα φορτηγάκι, ένα μίλι από το σπίτι του στο Newhall, στο οποίο βρέθηκε το άψυχο σώμα της μικρής, μέσα στην καμπίνα του φορτηγού. Καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού και έλαβε ποινή 50 ετών. Αυτό όμως αρκεί ή μήπως  θα φέρει πίσω το μικρό αυτο αγγελούδι; Είναι κρίμα και άδικο τα παιδιά σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, να έρχονται αντιμέτωπα με τόσο αποτρόπαιες πράξεις.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, αναφέρονται περισσότερα από 3 εκατομμύρια περιστατικά για κακοποίηση παιδιών. Κι αν νομίζετε οτι εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα, περίπου 1400 παιδιά έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στην Ελλάδα μόνο το 2016. Υπολογίζεται ότι σε 70% με 85% των περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης, ο θύτης είναι κάποιος που το παιδί γνωρίζει καλά και εμπιστεύεται. Η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056», έλαβε συνολικά 717 καταγγελίες σοβαρών περιστατικών κακοποίησης παιδιών. Εκ των οποίων το 97% ανώνυμες & μόνο 3% επώνυμες. Οι καταγγελίες αφορούσαν στο σύνολό τους 1.413 παιδιά εκ των οποίων:633 (45%) αγόρια, 633 (45%) κορίτσια, 147 (10%) παιδιά για τα οποία δεν ήταν γνωστό το φύλο. Σε ποσοστό 38% τα παιδιά ήταν από 0 έως 6 ετών! Σε ποσοστό 51,5% τα παιδιά υφίσταντο  παραμέληση, εγκατάλειψη, σεξουαλική κακοποίηση!


 Η γραμμή SOS 1056  λειτουργεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και είναι στη διάθεση κάθε παιδιού και ενήλικα για την παροχή υποστήριξης σε θέματα που τους απασχολούν. Είναι στελεχωμένη αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους και διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Οι κλήσεις προς την Γραμμή 1056 είναι δωρεάν από σταθερό και κινητό τηλέφωνο, για κλήση από καρτοτηλέφωνο ΔΕΝ απαιτείται τηλεκάρτα, ενώ η κλήση από καρτοκινητά δεν απαιτεί διαθέσιμες μονάδες.

 

 

 

 
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων