Δείτε τι λένε τα άστρα για το μέλλον και το χαρακτήρα του παιδιού σας.

 

Γιατι καμιά φορά ακόμα και τα ζώδια μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα το παιδί μας,να κατανοήσουμε τις παραξενιές του, να γνωρίσουμε τα ταλέντα του, τις ευαισθησίες του και τις αδυναμίες του.

Κριός

21 Μαρτίου - 19 Απριλίου

Πλανήτης: Άρης

Στοιχείο: Φωτιά

Ένα μωρό κριός θα φέρει ζωντάνια στο σπίτι σας! Το μικρό σας Κριαράκι είναι πολύ ζωηρό, χαρούμενο, αλλά και τρυφερό. Έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας και πρωτοβουλίας και είναι ανήσυχο πνεύμα που θέλει να μάθει τα πάντα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί μαζί του και παράλληλα να του δείχνετε τον θαυμασμό και την αγάπη σας. Η βιασύνη, ο εγωισμός, ο επικίνδυνος αυθορμητισμός και η ξεροκεφαλιά θα πρέπει να οριοθετηθούν απο νωρίς. Στα προτερήματα του Κριού μπορείτε να υπολογίζετε τη δυναμικότητα, την ευστροφία, την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό. Όταν θέλει κάτι, κάνει τα πάντα προκειμένου να το αποκτήσει. Τα μικρά κριαράκια είναι συχνά μεγάλα ταλέντα στον αθλητισμό. Έχουν μεγάλη ανάγκη να ξεδίνουν σωματικά, αλλιώς γίνονται υπερκινητικά! Είναι απαιτητικά παιδάκια αλλά με αγάπη και την κατάλληλη ανατροφή, θα γίνουν σπουδαίοι ενήλικες. Το ωροσκόπιο του μωρού Κριού για το 2017 προβλέπει ότι το μικρό σας θα σας έχει στο τρέξιμο όλο το χρόνο. Ο έλεγχος και η προσοχή σας πρέπει να υπάρχουν σε σταθερή βάση.

ΤΑΥΡΟΣ

20 Απριλίου - 20 Μαΐου

Πλανήτης: Αφροδίτη

Στοιχείο: Γη

Το Ταυράκι είναι υπομονετικό, ήρεμο και πεισματάρικο. Εχεί έντονη την ανάγκη για σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Καθώς είναι συνήθως λάτρεις της ευκολίας και της βολής, θα πρέπει να μάθουν από μικρά την έννοια της προσπάθειας και της επίτευξης στόχων. Η πρόοδός του θα είναι αργή, σίγουρη και σταθερή. Μην το σπρώχνετε να κάνει κάτι βιαστικά, θέλει το χρόνο του. Εκφράζει την αγάπη του με χάδια και αγκαλιές, η υπομονή και η επιμονή του είναι παροιμιώδεις, αλλά είναι κτητικό με τα παιχνίδια του και δύσκολα θα τα μοιραστεί με άλλα παιδιά, ενώ διαθέτει τέτοιο πείσμα που όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, τίποτα δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Αν θέλετε να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον, θα πρέπει να του δίνετε παιχνίδια πρωτότυπα και περίεργα, διαφορετικά θα βαρεθεί Φέτος, η επιρροή του Κρόνου, είναι πιθανό να του δημιουργήσει μια τάση τεμπελιάς, γι’ αυτό μην ανησυχείτε αν κοιμάται περισσότερο ή παρουσιάζει μια υποτονική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

21 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Πλανήτης: Ερμής

Στοιχείο: Αέρας

Το παιδί αυτό ξεχωρίζει συνήθως για την εξυπνάδα, την ευελιξία και την κοινωνικότητά του. Λόγω της ευμετάβλητης διάθεσής του βαριέται εύκολα. είναι εξαιρετικά επικοινωνιακό, του αρέσει πολύ να βρίσκεται σε χώρους με άλλα παιδιά ή να συμμετέχει σε ομάδες. Του αρέσουν οι εκπλήξεις, οι φάρσες και ενθουσιάζεται εύκολα με κάθε τι διαφορετικό και καινούργιο. Η προσοχή του διασπάται συνέχεια από καινούργια και διαφορετικά πράγματα. Έχει ιδιαίτερη κλίση στις ξένες γλώσσες. Έλκετε από τα κομπιούτερ και μπορεί να ασχοληθεί για πολλές ώρες με αυτά. Κάποιες φορές μπορεί να γίνει νευρικό και ευερέθιστο και πιθανότατα φοβάται στο σκοτάδι. Μην πείτε ψέματα σ’ αυτό το παιδί γιατί είναι αρκετά έξυπνο ώστε να το καταλάβει αμέσως. Μέχρι και τις 5 Ιουνίου ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό του γεγονός που του δημιουργεί τη διάθεση να μάθει περισσότερα πράγματα. Το δεύτερο εξάμηνο θα διαπιστώσετε μια ωριμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Πλανήτης: Σελήνη

Στοιχείο: Νερό

Το Καρκινάκι είναι ευαίσθητο, παραπονιάρικο, κυκλοθυμικό και πληγώνετε πολύ εύκολα. Έχει μεγάλη ανάγκη από την αγάπη τόσο των οικείων του όσο και των γύρω του και θέλει να νιώθει ότι κάποιος το προστατεύει. Η καλή του μνήμη στο σχολείο είναι κάτι που θα το βοηθήσει πολύ, ιδιαίτερα στην ιστορία και την γεωγραφία. Στα προτερήματα του Καρκίνου συγκαταλέγονται: η ευαισθησία, η τρυφερότητα, η αγάπη για την οικογένειά του, η διαίσθηση και ο πλούσιος συναισθηματικός του κόσμος. Στα ελαττώματά του μπορείτε να καταγράψετε την ανασφάλειά του, αλλά και την τάση του να γίνεται αρκετά συχνά δύσθυμος. Φέτος, ο Κρόνος προστατεύει το μικρό σας ενώ από το δεύτερο εξάμηνο η είσοδος του Δία στο ζώδιό του θα το κάνει περισσότερο κοινωνικό και εξωστρεφή. Αν ασχοληθεί με οποιαδήποτε δραστηριότητα θα καταγράψει σημαντική πρόοδο.

ΛΕΩΝ

23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Πλανήτης: Ήλιος

Στοιχείο: Φωτιά

Το μικρό σας λιονταράκι είναι πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο και ό,τι κι αν κάνει, ξέρει να το κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο, που τραβάει την προσοχή όλων. Διαθέτει δυνατή θέληση, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και ισχυρή προσωπικότητα. Είναι ένα παιδί τίμιο και καλόκαρδο, που ξέρει να συγχωρεί. Είναι αρκετά δημιουργικό και του αρέσει να είναι ο αρχηγός της παρέας του. Θα μοιράζετε εύκολα τα παιχνίδια με τους φίλους και τις παρέες του. Είναι το παιδί που θέλει να παίζει και να διασκεδάζει συνέχεια και ασταμάτητα. Έχει ανάγκη τους επαίνους και τον θαυμασμό σας και μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά. Μόνο μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να το οδηγήσετε στην αλαζονεία και τον σνομπισμό. Το τετράγωνο που δέχεται φέτος από τον Κρόνο μπορεί να το κάνει πιο ιδιότροπο από ό,τι συνήθως και θα πρέπει να είστε περισσότερο υπομονετικοί και τρυφεροί μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Πλανήτης: Ερμής

Στοιχείο: Γη

Είναι ένα έξυπνο, σεμνό και διακριτικό παιδί. Αγαπάει την τάξη, την καθαριότητα και δίνει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Δεν αντέχει την αυστηρή κριτική και πολλές φορές η υπερβολική πίεση μπορεί να το αγχώσει και να το αποδιοργανώσει. Του αρέσουν τα πνευματικά παιχνίδια, οι κατασκευές και οι εφευρέσεις και έχει κλίση στις θετικές επιστήμες. Διαθέτει αναλυτικό μυαλό και άριστες οργανωτικές ικανότητες. Το μωρό σας ενδέχεται να είναι ιδιότροπο, αν και το μόνο που επιθυμεί είναι απλά μια σταθερή ρουτίνα. Είναι αρκετά επιλεκτικό όσον αφορά το φαγητό του, γι' αυτό να προτιμάτε τις απλές γεύσεις. Στα θετικά χαρακτηριστικά του είναι η θετική του στάση, η εργατικότητα, η ανάγκη να είναι χρήσιμο και  η ευφυΐα του. Στα ελαττώματα, η τελειομανία του που συχνά δημιουργεί ένα σχετικό εκνευρισμό. Ο Κρόνος φέτος στηρίζει το παιδί σας, με αποτέλεσμα να γίνει περισσότερο υπεύθυνο, να αναπτύξει εξαιρετική κρίση και να μπορέσει να “ανοιχτεί” περισσότερο στα άτομα που το περιτριγυρίζουν.

ΖΥΓΟΣ

23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Πλανήτης: Αφροδίτη

Στοιχείο: Αέρας

Θεωρείται το πιο όμορφο και ισορροπημένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και όχι άδικα. Είναι ένα χαριτωμένο, κοινωνικό και γλυκομίλητο παιδί. Του αρέσει η συντροφιά, είναι υπάκουο, ήρεμο και πολύ ευαίσθητο στην κριτική των άλλων. Ο μικρός Ζυγός κατορθώνει εύκολα να κατακτά τη συμπάθεια των άλλων και θα το επιτυγχάνει αυτό απλά και χωρίς καμιά προσπάθεια. Ίσως είναι ο τρόπος που χαμογελά, ίσως το γλυκό του ύφος ή πολύ απλά η εύνοια της Αφροδίτης που καθιστά τους Ζυγούς τόσο ελκυστικούς και αγαπητούς. Βοηθήστε να γίνει περισσότερο αποφασιστικό και αυτόνομο. Φέτος, το μικρό σας χρειάζεται ακόμα περισσότερη αρμονία και ισορροπία, ενώ η ενασχόληση με την τέχνη θα λειτουργήσει πολύ θετικά. Αν είναι πολύ μικρό, ακόμα και ένα μολύβι σε χτυπητό χρώμα για να “μουτζουρώνει” ή μια απαλή μουσική, θα έχει ευεργετική επιρροή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Πλανήτες: Άρης & Πλούτωνας

Στοιχείο: Νερό

Προικισμένο από τη φύση του με πολλά χαρίσματα, όπως η διαίσθηση, η φαντασία και η αναλυτική σκέψη, έχει την τάση να δένεται με αυτούς που αγαπάει και συνήθως δεν ξεχνάει όταν κάποιος το πειράξει ή του κάνει κακό. Πολλές φορές, όμως, μπορεί να γίνει εσωστρεφές, επιφυλακτικό και καχύποπτο. Οι Σκορπιοί είναι άτομα με δυνατό ένστικτο, κάτι που τους βοηθάει να διακρίνουν τις παγίδες που παραμονεύουν και να γλιτώνουν έτσι από μεγάλες δυσκολίες στη ζωή τους. Στα προτερήματα τους μπορούμε να καταγράψουμε τη δύναμη του χαρακτήρα, το μαγνητισμό που ασκούν στους ανθρώπους γύρω τους, καθώς και το πάθος και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν όταν αναλαμβάνουν κάτι που πραγματικά τους αρέσει. Στα αρνητικά τους, η ζήλια και η καταπίεση προς τους γύρω τους. Φέτος, ο Κρόνος στο ζώδιό του, το βοηθά να ωριμάσει και να κάνει τις επιλογές του. Αν είναι πολύ μικρό μπορεί να απορρίψει κάποια φαγητά από τη διατροφή του ή να εντάξει κάποια άλλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Πλανήτης: Δίας

Στοιχείο: Φωτιά

Η ζωή μ' ένα μικρό Τοξοτάκι μοιάζει με περιπέτεια. Ο μικρός Τοξότης είναι ένα πολύ ενεργητικό παιδί, ζωηρό, σκανταλιάρικο και χαρούμενο. Είναι πολύ ειλικρινές, τίμιο και φιλελεύθερο. Επιζητά τα παιχνίδια, τις εξερευνήσεις και τις περιπέτειες. Η εξοχή, τα σπορ και τα ζώα είναι τα αγαπημένα του ενδιαφέροντα. Πιστεύει ότι η ζωή επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε όσους τολμούν και προσπαθούν. Επομένως, θα πρέπει να περιμένετε ότι ο μικρός σας Τοξότης θα καταφέρει αργά ή γρήγορα να επιτύχει τους στόχους που θα θέσει στη ζωή του. Στα θετικά χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου θα πρέπει να αναφέρουμε την αισιοδοξία, την ειλικρίνεια και την καθαρή τους σκέψη, καθώς και την ιδιαίτερη αγάπη τους για την περιπέτεια. Ελάττωμά τους, η έντονη ανυπομονησία. Φέτος, ο Ουρανός δίνει την ευκαιρία στο μικρό σας να αυξήσει τις δραστηριότητές του και να ασχοληθεί με μια αθλητική δραστηριότητα που θα βελτιώσει την φυσική του κατάσταση ενώ παράλληλα θα του δώσει την ευκαιρία να αποκτήσει νέους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου

Πλανήτης: Κρόνος

Στοιχείο: Γη

Το Αιγοκεράκι είναι σοβαρό παιδί και από πολύ μικρό έχει την ωριμότητα ενός μεγάλου. Είναι ένα τόσο σοβαρό και ήσυχο παιδάκι που δεν σας ταλαιπωρεί καθόλου. Είτε έχει αρχίσει ήδη να μιλάει είτε όχι, μπορεί να σας κάνει να καταλάβετε τις επιθυμίες του που είναι συγκεκριμένες και σαφείς. Ξέρει τι θέλει και σπάνια δυσκολεύεται να αποφασίσει. Σέβετε την οικογένεια,τους δασκάλους του και την εξουσία. Στο σχολείο, η αγάπη του για τα βιβλία και το διάβασμα θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί σε καλό μαθητή.Γνωρίζει την πειθαρχία και την τάξη γι' αυτό μπορεί να θυμώσει εύκολα αν θελήσετε να του τις χαλάσετε. Καλό θα είναι να μην το επιπλήττετε σοβαρά και κυρίως να μην το συγκρίνετε με άλλα παιδιά της ηλικίας του. Στα θετικά χαρακτηριστικά τους συγκαταλέγονται η φιλοδοξία, η εργατικότητα, η αποφασιστικότητα, η σοβαρότητα, αλλά και οι οργανωτικές τους ικανότητες. Στα αρνητικά αυτού του ζωδίου μπορούμε να αναφέρουμε το συντηρητισμό και συχνά την τσιγκουνιά. Φέτος, ο κυβερνήτης του Κρόνος σχηματίζει θετική γωνία με τον Ήλιο του, γεγονός που θα το βοηθήσει να κοινωνικοποιηθεί και να συμμετάσχει σε ομαδικές δραστηριότητες με άλλα παιδάκια της ηλικίας του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Πλανήτης: Ουρανός

Στοιχείο: Αέρας

Ένας μικρός επαναστάτης, εξερευνητής και εφευρέτης. Γεννημένο με πολλά χαρίσματα, όπως η υψηλή αντίληψη για τα πράγματα, η διορατικότητα και ο ανθρωπισμός, έχει την τάση να κάνει εύκολα παρέες και να βοηθάει τους άλλους. Διαθέτει ζωντάνια, αυθεντικότητα, πειθώ, σωστή κρίση και έχει κλίση στην τεχνολογία και στις θετικές επιστήμες. Ίσως καταφέρετε να αποσπάσετε την προσοχή του, χαρίζοντάς του παιγνίδια με έντονα χρώματα που θα μοιάζουν με τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού (τηλεόραση, ράδιο, κομπιούτερ κ.λπ.). Ωστόσο, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το μάθετε να χειρίζεται τις πραγματικές συσκευές, αφού θα τα καταφέρει πολύ καλά. Του αρέσει κάθε τι μοντέρνο και συνήθως πάει κόντρα στο κατεστημένο. Μερικές φορές, όμως, μπορεί να γίνει ανυπάκουο, ξεροκέφαλο και επιπόλαιο. Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι εύκολο να περιορίσετε, την φιλελεύθερη και αντιδραστική φύση του, γιατί θα κάνει σχεδόν πάντα το αντίθετο από αυτό που του υποδεικνύεται. Η φετινή χρονιά είναι λίγο προκλητική για το μικρό σας, που θα αναγκαστεί να ωριμάσει περισσότερο και να αναλάβει περισσότερες ευθύνες.

ΙΧΘΥΕΣ

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Πλανήτης: Ποσειδώνας

Στοιχείο: Νερό

Το ονειροπόλο Ψαράκι είναι πολύ συμπαθητικό, ευαίσθητο και ντροπαλό.Είναι καλλιτεχνική φύση, λατρεύει τα παραμύθια, τα ποιήματα, τα μουσικά όργανα και τις φανταστικές ιστορίες. Προτιμά να ζει σε ένα φανταστικό κόσμο και αρνείται να ακολουθήσει μια καθημερινή ρουτίνα. Θα φάει όταν πεινάσει, θα κοιμηθεί όταν νυστάξει και θα παίξει όταν θα θελήσει. Μην προσπαθήσετε να του επιβάλλετε κάτι άλλο, γιατί μάλλον δεν θα τα καταφέρετε. Η πειθαρχία και οι κανόνες δεν του ταιριάζουν, ωστόσο αν διαπιστώσει ότι υποφέρετε με τη συμπεριφορά του, το πιθανότερο είναι ότι θα συνετιστεί, αφού το μόνο που δεν θέλει είναι να πληγώνει τους γύρω του και ιδιαίτερα τους γονείς του. Μάθετέ το να μην πληγώνεται τόσο εύκολα, να μη θίγετε με το παραμικρό και να «απογειώνετε» μόνο όταν και εφόσον η καθημερινότητα το επιτρέπει. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ευνοϊκή για το μικρό σας ψαράκι, αφού ο Κρόνος θα το βοηθήσει να αναπτύξει τις δεξιότητές του, ενώ από τον Ιούνιο ο Δίας θα το κάνει πιο κοινωνικό και θα το βοηθήσει να δημιουργήσει φιλίες ή να ενταχθεί σε μια ομάδα.

 

 

 

Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων