προώθηση ιστοσελίδων

Ένα απλό βήμα προς βήμα οδηγό για προώθηση ιστοσελίδων

Όταν πρόκειται για την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για μια νέα ιστοσελίδα, ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να εκφοβίζονται, λόγω του όγκου των πληροφοριών εκεί έξω. Και συχνά, αν δεν έχετε τη βοήθεια ενός έμπειρου συμβούλου ή προώθηση ιστοσελίδων in-house, δεν θα κάνουν τίποτα.

Σήμερα, θα πάμε να δούμε μερικά εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ξεκινήσετε προώθηση ιστοσελίδων της ιστοσελίδας σας στο δεξί πόδι - ακόμα κι αν δεν μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει.

1. Επί Τόπου βασικά προώθηση ιστοσελίδων
Μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης συμβεί στην δική σας ιστοσελίδα. Μπορείτε να ακούσετε πολλά για σύνδεση κτιρίου (που θα έχουμε να σε λίγο), αλλά η σύνδεση κτιρίου χωρίς καλή on-site βελτιστοποίησης αναζήτησης δεν πρόκειται να είναι τόσο αποτελεσματική. Εδώ είναι το ελάχιστο επί τόπου στοιχεία βελτιστοποίησης θα πρέπει να τεθεί σε κάθε μία από τις κύριες σελίδες του δικτυακού σας τόπου, συμπεριλαμβανομένων και ειδικότερα η αρχική σελίδα.

Ο χρυσός κανόνας της βελτιστοποίησης των Επί Τόπου
Πριν ξεκινήσετε, ένα πράγμα που θέλετε να κρατήσετε στο μυαλό σας όταν χρησιμοποιείτε κάποιο από τα ακόλουθα στοιχεία προώθηση ιστοσελίδων δεν είναι να το παρακάνετε. Ίσως να μπουν στον πειρασμό να σπρώξουν πολλά λέξεις-κλειδιά στις σελίδες σας, αλλά αυτό δεν είναι ο στόχος. Στην πραγματικότητα, η Google έχει εξαπολύσει μια υπερ-βελτιστοποίηση ποινή που στοχεύει ιστοσελίδες που έχουν πάρα πολλές λέξεις-κλειδιά γεμιστό σε μία σελίδα. Έτσι, όταν πρόκειται για τη λέξη-κλειδί βελτιστοποίησης, κρατήστε το απλό - σκεφτείτε έως πέντε λέξεις-κλειδιά ή φράσεις-κλειδιά για κάθε σελίδα στον ιστοχώρο σας και να βελτιστοποιήσετε για αυτούς.

Αν δεν είστε σίγουροι ποιες λέξεις-κλειδιά να χρησιμοποιήσετε, δοκιμάστε να εισαγάγετε μερικές προκαταρκτικές ιδέες για το Εργαλείο λέξεων-κλειδιών του AdWords της Google για να λάβετε προτάσεις. Ή, αν θέλετε πραγματικά να μπει στη διαδικασία της έρευνας λέξη-κλειδί, ελέγξτε την KISSmetrics οδηγός για Λέξη-κλειδί έρευνα - Μέρος Ι και Μέρος ΙΙ.

Τίτλος Tag
On Site Βελτιστοποίηση προώθηση ιστοσελίδων Τίτλος Tag

Ο τίτλος της ετικέτας στις σελίδες της ιστοσελίδας σας λέει τις μηχανές αναζήτησης τι η σελίδα είναι περίπου. Θα πρέπει να είναι 70 χαρακτήρες ή λιγότερο και περιλαμβάνουν την επιχείρησή σας ή την επωνυμία και τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με μόνο τη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτή η ετικέτα τοποθετείται μεταξύ του <HEAD> </ HEAD> ετικέτες κοντά στην κορυφή του κώδικα HTML για τη σελίδα.

Meta Περιγραφή
On Site Βελτιστοποίηση προώθηση ιστοσελίδων Meta Περιγραφή

Η περιγραφή meta στις σελίδες της ιστοσελίδας σας δίνει τις μηχανές αναζήτησης λίγο περισσότερο τι η σελίδα σας είναι περίπου. Υπάρχει ακόμα συζήτηση για το αν μετα-περιγραφές μπορεί να βοηθήσει με βαθμολογίες λέξη-κλειδί. Ανεξάρτητα, θέλετε να γράψετε περιγραφή meta σας με ένα ανθρώπινο ακροατήριο στο μυαλό, που περιλαμβάνει κύριες λέξεις-κλειδιά της σελίδας, όπως η μετα-περιγραφή δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πώς ο τίτλος Tag Meta Περιγραφή & Αναζητά στα αποτελέσματα αναζήτησης
Τίτλος Tag Meta Περιγραφή και στα αποτελέσματα αναζήτησης

Η παραπάνω εικόνα δείχνει πώς δική ετικέττα τίτλου KISSmetrics »και περιγραφή meta εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Μπορείτε να δείτε ότι οι λέξεις κλειδιά που αναζητώνται από τον χρήστη (σε αυτή την περίπτωση, η λέξη-κλειδί ήταν KISSmetrics) είναι με έντονα γράμματα από την Google, τόσο ο τίτλος της ετικέτας και την περιγραφή meta. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιχείρησή σας ή την επωνυμία και τις λέξεις-κλειδιά τόσο στον τίτλο και περιγραφή meta - βοηθά τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας να ξεχωρίσει στον αναζητητή, όταν ψάχνουν αυτούς τους όρους.

Χρησιμοποιώντας WordPress;
Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress για το δικό σας domain, είστε στην τύχη. Προσθέτοντας ετικέτες τίτλου και μετα-περιγραφές των σελίδων σας είναι εύκολη χρησιμοποιώντας το δωρεάν plugins όπως All in One προώθηση ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδων Platinum, και προώθηση ιστοσελίδων από Yoast. Μπορείτε επίσης να πάρετε τις προτάσεις προώθηση ιστοσελίδων με τη χρήση premium plugins όπως Scribe προώθηση ιστοσελίδων.

Πρόσθετες On-Site προώθηση ιστοσελίδων Στοιχεία
Ενώ ο τίτλος της ετικέτας και η περιγραφή meta είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία προώθηση ιστοσελίδων, δεν είναι οι μόνοι. Να είστε βέβαιος να ενσωματώσει τα ακόλουθα στο περιεχόμενο της σελίδας του δικτυακού σας τόπου για περαιτέρω βελτιστοποίηση αναζήτησης.

Εσωτερικές Συνδέσεις - Link κτίριο δεν είναι μόνο αποκλειστικά για τις εξωτερικές περιοχές που συνδέουν με τον ιστοχώρο σας. Μπορείτε να βοηθήσετε τις μηχανές αναζήτησης να μάθουν περισσότερα για την ιστοσελίδα σας με εσωτερική σύνδεση με άλλες σελίδες στον ιστοχώρο σας μέσα στο περιεχόμενο σας. Για παράδειγμα, αυτό το blog χρησιμοποιεί εσωτερικές συνδέσεις κατά τη σύνδεση με άλλες θέσεις στο blog KISSmetrics.
Header Ετικέτες - Αυτό το blog post χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά επίπεδα ετικέτες κεφαλίδας HTML που συμβάλει στο να σπάσει το περιεχόμενο σε τμήματα καθώς και αφήστε τις μηχανές αναζήτησης μάθετε περισσότερα για το τι κάθε ενότητα του περιεχομένου του είναι περίπου. Το <H1> </ H1> ετικέτες περιβάλλουν τον τίτλο μετά - θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα σύνολο <H1> </ H1> ετικέτες ανά σελίδα. Το <H2> </ H2> και <H3> </ h3> περιβάλλουν διακρίσεις στη σελίδα - μπορεί να υπάρχουν πολλαπλά στιγμιότυπα των δύο. Χρησιμοποιώντας ετικέτες κεφαλίδας βοηθά τόσο τους αναγνώστες και οι μηχανές αναζήτησης να σπάσει το περιεχόμενό σας σε εύπεπτο τμήματα.
Όνομα Εικόνας & ALT Ετικέτες - Εάν χρησιμοποιείτε τις εικόνες στην ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να σκεφτείτε καλά τις λέξεις-κλειδιά τόσο για το όνομα της εικόνας και της ετικέτας alt. Από την πρώτη εικόνα μέσα στο δοκάρι, χρησιμοποιούμε <img src = "on-site-αναζήτησης-βελτιστοποίηση προώθηση ιστοσελίδων-τίτλου-tag.png" alt = "On-Site Βελτιστοποίηση προώθηση ιστοσελίδων Τίτλος Tag" /> καθώς ο στόχος είναι να βελτιστοποίηση για τις λέξεις-κλειδιά on-site βελτιστοποίησης αναζήτησης. Αυτό βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να βρείτε καλές εικόνες για την αναζήτησή εικόνα τους με βάση τις λέξεις-κλειδιά που προσδιορίζονται.
Έντονη γραφή - Δεν θέλετε να πάρετε πάρα πολύ με αυτό το τρελό, αλλά μερικές φορές εκ γενετής μια επιλογή κειμένου για να πάρει την προσοχή του αναγνώστη μπορεί επίσης να βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης διάκριση άλλες σημαντικές πληροφορίες και λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενο της σελίδας.
2. Γιατί χρειάζεστε Περιεχομένου
Αν συμβαδίσει με τις τελευταίες ειδήσεις online marketing, τότε είναι πιθανό να έχετε διαβάσει για το περιεχόμενο της ανάπτυξης και μάρκετινγκ περιεχόμενο. Το περιεχόμενο είναι μεγάλη τόσο για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και τις μηχανές αναζήτησης. Το περισσότερο περιεχόμενο έχετε, τόσο πιο πιθανό οι επισκέπτες σας θα μείνω στην ιστοσελίδα σας. Και το περισσότερο περιεχόμενο που έχετε, τόσο πιο πιθανό οι μηχανές αναζήτησης θα είναι να βάλει περισσότερες από τις σελίδες του site σας στο ευρετήριο αναζήτησης.

Το κλειδί για την ευχαρίστηση και τις δύο μηχανές αναζήτησης και οι επισκέπτες να έχουν την ποιότητα του περιεχομένου στην ιστοσελίδα μας. Ποιότητα του περιεχομένου μπορεί να περιλαμβάνουν μια ποικιλία από πράγματα, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, τα ακόλουθα.

Δημοσιεύσεις στο Blog
Βιομηχανία άρθρα
Tutorials & Πώς να Οδηγοί
Infographics
Βίντεο
Podcasts
Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι μια τεράστια επένδυση, αλλά αξίζει τον κόπο. Οι μηχανές αναζήτησης θα το αγαπήσουν, και οι επισκέπτες θα αγαπήσουν τόσο πολύ που θα το μοιραστεί στα social media, οδηγώντας σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες. Μπορείτε να ξεκινήσετε με απλά δημιουργώντας θέσεις blog στην ιστοσελίδα σας, καθώς και το κοινό σας μεγαλώνει, μπορείτε να επεκτείνετε την απογραφή του περιεχομένου σας σε πρόσθετους τύπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στον Οδηγό αρχαρίων για μάρκετινγκ περιεχόμενο.

3. Off-Site Optimization (γνωστός και ως Κτίριο Link)
Link κτίριο είναι ίσως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα (και συζήτησε περίπου) προώθηση ιστοσελίδων καθήκοντα. Ο βασικός στόχος της οικοδόμησης συνδέσεων είναι να πάρει άλλους δικτυακούς τόπους για τη σύνδεση με τα δικά σας. Αν νομίζετε ότι για την κατάταξη στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης ως ένας διαγωνισμός δημοτικότητας, τότε οι συνδέσεις είναι σαν ψήφοι λέγοντας ιστοσελίδα σας αξίζει να κατατάσσεται υψηλά. Να πάρει τις συνδέσεις με λέξη-κλειδί άγκυρα κείμενο θα σας βοηθήσει να κατατάσσονται ειδικά για τις λέξεις-κλειδιά που συνδέονται με. Για παράδειγμα, το Adobe Reader κατατάσσεται νούμερο ένα για τις λέξεις κλειδιά πατήστε εδώ γιατί τόσες πολλές ιστοσελίδες που συνδέονται με αυτό χρησιμοποιώντας την άγκυρα κείμενο πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το Adobe Reader.

Τόσο πώς μπορείτε να πάρετε τις συνδέσεις; Υπάρχουν πολλά και πολλοί τρόποι για να το κάνει - κάποια καλή, και κάποιες όχι και τόσο καλές. Αν διαβάσει αρκετά για σύνδεση κτιρίου, θα ακούσετε τελικά περίπου τρία είδη των συνδέσεων και των τεχνικών σύνδεση κτιρίου.

Οργανικά Σύνδεσμοι - Αυτές είναι συνδέσεις που δεν χρειάζεται να ζητήσει, και είναι το καλύτερο είδος. Ειδικά αν μπορείτε να τους πάρετε σε χώρους με υψηλό κύρος, όπως ειδήσεις μεγάλα καταστήματα και άλλα καλά αναγνωρισμένο όνομα ιστοσελίδες.
Whitehat - Αυτό σημαίνει βασικά για το καλό, την ποιότητα σύνδεση κτιρίου (το είδος που πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες για).
Blackhat - Αυτό σημαίνει ανεπιθύμητο, χαμηλής ποιότητας σύνδεση κτιρίου (το είδος που πρέπει να αποφύγετε).
Οι περισσότερες ιστοσελίδες θα έχουν έναν σκληρό χρόνο να παράγει αρκετά οργανικοί δεσμοί να αυξήσουν την κατάταξή τους στις μηχανές αναζήτησης. Αυτός είναι ο λόγος που η σύνδεση κτιρίου είναι μια τέτοια δημοφιλής υπηρεσίες. Αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε την οικοδόμηση της ποιότητας συνδέσεις κάνοντας μερικές από τις ακόλουθες δραστηριότητες.

Υποβολή blog επισκεπτών δημοσιεύσεις σε δημοφιλή blogs στη βιομηχανία σας. Σε γενικές γραμμές, θα πάρετε μια σύνδεση πίσω στον ιστοχώρο σας σε ένα κουτί συγγραφέας στο επάνω ή κάτω μέρος του περιεχομένου των υστέρων σας.
Προσέγγιση των συναφών (αλλά όχι ανταγωνιστική) οι επιχειρήσεις για να δούμε αν θα συνδεθεί με σας. Ένας καλός τρόπος να γίνει αυτό είναι να δούμε αν οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τις σελίδες link στο site τους συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες, προμηθευτές κ.λπ.
Δημιουργία τοπικών προφίλ αναζήτησης (εάν υπάρχει) και των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης προφίλ. Αν και οι δεσμοί αυτοί δεν είναι πάντα μετράνε ταξινομήσεις αναζήτησης, μπορούν να προσελκύσουν κλικ που θα δημιουργήσει περισσότερα εισερχόμενη κίνηση στην ιστοσελίδα σας.
Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας σε καταλόγους που εφαρμόζεται βιομηχανία ή, εναλλακτικά, να αγοράσει τη διαφήμιση. Για παράδειγμα, ο καθένας στην επιχείρηση του γάμου θα μπορούσε να πάρει αποτελέσματα με μια σύνδεση πίσω στο δικτυακό τους τόπο σε κόμπο, ο γάμος της Μάγχης, και άλλες παρόμοιες περιοχές. Παράκαμψη χαμηλής ποιότητας καταλόγους που δεν έχουν καμία σχέση με τη βιομηχανία ή εκείνοι που συνδέονται με σκιερό ιστοσελίδες στις βιομηχανίες ενηλίκων, φαρμακευτική, ή online καζίνο σας.
Δημιουργήστε σύνδεσμο άξιος περιεχόμενο. Infographics είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα - μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη εικόνα που αντιπροσωπεύει μια σημαντική πληροφορία και επιτρέπουν σε άλλους να χρησιμοποιήσουν το infographic για τη δική τους ιστοσελίδα, σε αντάλλαγμα για τη σύνδεση πίσω σε δικούς σας ως πίστωση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σύνδεση κτιρίου με το σωστό τρόπο, μην χάσετε θέση μας σχετικά με τις φυσικές Link Building 101!

4. Πώς το Google+ μπορεί να βοηθήσει με βαθμολογίες
Μιλώντας για τη δημιουργία κοινωνικού προφίλ για τις συνδέσεις, εάν ο στόχος σας είναι να κυριαρχήσει η Google, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμμετάσχετε στο Google+. Το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο της Google μπορεί να σας βοηθήσει να ταξινομήσει καλύτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης για τους ανθρώπους που συνδέονται με. Για παράδειγμα, όταν είμαι συνδεδεμένος στο Google+ και ψάχνω για προώθηση ιστοσελίδων, παίρνω το εξής στα πέντε κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησής μου. Εξατομικευμένη αποτελέσματα της αναζήτησης με βάση το ποιος είμαι φίλος με επισημαίνονται με το εικονίδιο μικρό πρόσωπο.Όταν δεν είμαι συνδεδεμένος στο Google+, μπορείτε να δείτε ότι τα δύο εξατομικευμένα αποτελέσματα φαίνονται νωρίτερα δεν είναι στην πρώτη πεντάδα. Ένας από αυτούς δεν είναι καν στην πρώτη σελίδα.Πηγαίνει για να δείξει ότι εξατομικευμένα αποτελέσματα αναζήτησης ατού ακόμα και τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να πάρετε στο παιχνίδι εξατομικευμένη αναζήτηση, ο στόχος σας είναι να κάνετε τα εξής.

Δημιουργήστε ένα προφίλ Google+ προσωπική και επιχειρηματική σελίδα.
Προτείνετε την ιστοσελίδα που θέλετε να ταξινομήσετε καλά στα αποτελέσματα αναζήτησης, προσδίδοντάς της ένα ένα, που μοιράζονται τον ιστότοπο στο προφίλ ή / και τη σελίδα σας ως μια ενημέρωση κατάστασης, και τη σύνδεση αυτή στο προφίλ σας πληροφορίες σύμφωνα με τις συστάσεις ιστοσελίδες.
Συμπληρώστε τα στοιχεία του προφίλ σας εντελώς να κάνουμε τους άλλους να θέλουν να συνδεθούν μαζί σας.
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας και βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες του προφίλ σας είναι δημόσια μαζί με τις ενημερώσεις κατάστασης σας.
Μοιραστείτε τις άλλες ενδιαφέρουσες ενημερώσεις στο προφίλ σας, ώστε να μην φαίνεται πάρα πολύ αυτοπροβολής.
Ξεκινήστε τη σύνδεση με τους ανθρώπους που θέλετε να δείτε την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης στο Google+ για να βρει ανθρώπους να συνδεθούν με και να τα προσθέσετε στους κύκλους σας. Ας ελπίσουμε ότι, οι περισσότεροι θα μπορείτε να προσθέσετε πίσω.
Ουσιαστικά, η πιο δημοφιλής είσαι στο Google+, το πιο πιθανό είναι να επηρεάσουν εξατομικευμένα αποτελέσματα αναζήτησης με εκείνους που σας παρακολουθούν. Ως εκ τούτου, να επωφεληθούν από αυτό το κοινωνικό δίκτυο σε όλη της την έκταση για να καρπωθούν τα οφέλη.

5. Η παρακολούθηση των αποτελεσμάτων
Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα θέλετε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας προώθηση ιστοσελίδων με την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων σας. Τα δύο πιο σημαντικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθούν τα αποτελέσματα αυτά είναι τα ακόλουθα.

Αρχή Labs - Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό που μπορείτε να πάρετε μετά τη χρήση του δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών του pro λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να παρακολουθείτε βαθμολογίες λέξη-κλειδί για την ιστοσελίδα σας, ώστε να μπορείτε να δείτε αν κινούνται στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Google Analytics - Χρησιμοποιήστε το Google Analytics για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. Ειδικότερα, παρακολουθεί οργανικές πηγές κυκλοφορίας αναζήτησης για να δείτε ποιες λέξεις κλειδιά οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να βρουν την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Με την καθιέρωση των στόχων, μπορείτε να δείτε ποιες λέξεις-κλειδιά οδηγούν σε επισκέψεις, όπου οι επισκέπτες κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν στην ιστοσελίδα σας, όπως να υπογράψει επάνω για μια λίστα ή να αγοράσετε ένα προϊόν. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε ποιες λέξεις-κλειδιά θα πρέπει να απευθύνονται με την καμπάνια προώθηση ιστοσελίδων σας.
Υπάρχουν πολλά άλλα εργαλεία πολύτιμες προώθηση ιστοσελίδων εκεί έξω, αλλά αυτές είναι οι καλύτερες από αυτές θα ξεκινήσετε για να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με το αν οι προσπάθειες προώθηση ιστοσελίδων σας κάνουν τη διαφορά.

Εάν μπορείτε να ακολουθήσετε τις υποδείξεις σε αυτό το post, θα ξεκινήσει σίγουρα μακριά στο δεξί πόδι, όταν πρόκειται για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης της ιστοσελίδας σας. Και ελπίζουμε ότι θα αρχίσει να δρέπει τα οφέλη του να πάρει περισσότερους επισκέπτες μέσω των μηχανών αναζήτησης και εγώ!
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων