Χρησιμοποιείτε Κριτικές ως μέρος του SEO στρατηγική σας;

Όλοι γνωρίζουμε τις επιπτώσεις μιας κακή κριτική, αλλά όπως συνεχίζει την τοπική αναζήτηση να αυξάνεται, τι γίνεται με τη σημασία τους σε SEO; Κάντε αξιολογήσεις κάνει τη διαφορά στην κατάταξη αναζήτησης σας;

Δεδομένου ότι η Google παρουσίασε Pigeon τους Αλγόριθμος, κριτικές έχουν γίνει όλο και πιο σημαντικό σε SEO.

Ρίξτε μια ματιά στην πρώτη σελίδα της τοπικής αναζήτησης, που βρίσκονται στην κορυφή διαθέτουν συνήθως περισσότερες κριτικές από τα υπόλοιπα, υπάρχει ένας λόγος γι 'αυτό.

Καλή αξιολογήσεις είναι σαν ψήφο εμπιστοσύνης στην επιχείρησή σας. Λένε μηχανές αναζήτησης όπως το Google ότι η επιχείρησή σας είναι αντάξια στις πρώτες θέσεις. Στην πραγματικότητα, οι κριτικές είναι ένα από τα πιο πολύτιμα παράγοντες κατάταξης για τις τοπικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2015 τοπική αναζήτηση από Moz, αξιολογήσεις αποτελούν περίπου το 8,4% των τοπικών παραγόντων κατάταξης.

Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αξιολογήσεις να φτάσετε στην κορυφή, θα σας βοηθήσει να πάρετε τα αποτελέσματα τη στιγμή που είσαι εκεί.

Θυμηθείτε σχόλια δεν είναι μόνο σημαντική για τη Google? που επηρεάζουν τις αποφάσεις των πελατών πάρα πολύ:

Ο μέσος καταναλωτής συμβουλεύεται 11 σε απευθείας σύνδεση αναθεωρήσεις πριν από την πραγματοποίηση μιας αγοράς decisionMarketing-in-CT
Ένα προϊόν υψηλής διαβάθμισης θα αυξήσει την πιθανότητα ολοκλήρωση μιας αγοράς για το 55% των καταναλωτών
Μια αύξηση της αξιολόγησης ενός αστεριού μπορεί να οδηγήσει σε μια αύξηση 5-9% στα έσοδα
Όταν δίνεται μια επιλογή από τρεις επιχειρήσεις, είστε κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να πάρει το ένα με τις πιο θετικές κριτικές, σωστά;Η κυριαρχία της Αξιολόγησης τοποθεσίες

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να φτάσετε στην πρώτη σελίδα με σχόλια.

Δεδομένου ότι η Google παρουσίασε αλγόριθμο περιστέρι τους, αναθεώρηση τόπων έχουν εμφανιστεί όλο και περισσότερο σε τοπικές αναζητήσεις. Μερικές φορές δικτυακούς τόπους όπως το Yelp είναι καλύτερο από τις ίδιες τις ιστοσελίδες που επανεξέταση.

Yelp Σε SerpsTake μια αναζήτηση για "Ηλεκτρολόγος στο CT", για παράδειγμα, και θα παρατηρήσετε καταλόγους και ιστοσελίδες αναθεώρηση, όχι απλώς μεμονωμένες ιστοσελίδες των επιχειρήσεων.

Δεν είναι μυστικό ότι η Google έχει κάποια προτίμηση για ορισμένες τοποθεσίες αναθεώρηση. Τα σχόλια Κατανοητό Google+ θεωρούνται σημαντικές, όπως είναι το Yelp, Trustpilot & Citysearch.

Αυτές οι περιοχές έχουν πολύ μεγαλύτερη επίδραση στην κατάταξη σας από λιγότερο γνωστές τοποθεσίες αναθεώρηση. Αν πάμε να κάνουμε τίποτα, να πάρει την επιχείρησή σας που αναφέρονται σε αυτούς τους ιστότοπους πρώτη!Ένας από τους πολλούς λόγους

Μην υποθέσετε ότι αξιολογήσεις θα είναι η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας SEO. Κριτικές είναι μόνο ένας από τους πολλούς παράγοντες που συμβάλλουν στην κατάταξη αναζήτησης σας.

Ακόμη και χωρίς τα πλεονεκτήματα SEO, online σχόλια ακόμα βελτίωση της εμπιστοσύνης και αύξηση των μετατροπών των πελατών. Αν δεν είστε ήδη χρησιμοποιούν τις αξιολογήσεις ως μέρος της στρατηγικής web σας, τι σας εμποδίζει;Πώς να πάρετε περισσότερες σε απευθείας σύνδεση σχόλια

Προφανώς καλές κριτικές δεν εμφανίζονται μόνα τους, θα πρέπει να τους ενθαρρύνουν στην πρώτη θέση.

Να θυμάστε ότι οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να μιλήσουμε για μια κακή εμπειρία από μια θετική, οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγο nudging ..

Τι μπορείτε να κάνετε για να πάρετε περισσότερες κριτικές;

Εγγραφή στο Top Sites αναθεώρηση
Ούρλιασμα
Trustpilot
Λίστα Angies
BBB
City Αναζήτηση
Επιχειρηματικό Google μου
Τετραγωνικού
Facebook
Τοπικός
Manta
Το TripAdvisor
Yahoo Τοπικά
Ρωτήστε τους πελάτες σας - πελάτες γνωρίζουν πόσο πολύτιμος είναι σχόλια για την επιχείρησή σας. Αν έχετε δώσει μια καλή υπηρεσία, οι περισσότεροι δεν θα πειράζει να κληθούν να αφήσουν μια κριτική. Εάν συλλέγετε τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία πελάτη, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να ζητήσουν σε απευθείας σύνδεση αναθεώρηση, αλλά μην περιμένετε πάρα πολύ καιρό! Οι πελάτες σας θα είναι πιο δεκτικοί αμέσως μετά την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας μαζί σας.
Κίνητρα προσωπικό - Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσουν τον αριθμό των πελατών (και τη συνολική εμπειρία του πελάτη) είναι με παροχή κινήτρων για το προσωπικό. Δώστε τους υπαλλήλους έναν λόγο να ζητήσει κριτικές και εργάζονται γι 'αυτούς επίσης, ένα μικρό επίδομα ή το βραβείο για την καλύτερη επίδοση είναι απλά ένας τρόπος για να πάρετε αυτά τα σχόλια σε τροχαίο.
Διευκολύνετε - Αφήνοντας μια κριτική οφέλη για την επιχείρησή σας πάνω από τον πελάτη, έτσι ώστε να είναι εύκολο για αυτούς! Κανείς δεν πρόκειται να αφήσει μια κριτική αν είναι υπερβολικά περίπλοκη ή χρονοβόρα. Ιστοσελίδες όπως το Yelp παρέχει banners & κονκάρδες για την ιστοσελίδα σας, αυτά υπενθυμίσει στους πελάτες να αφήσουν μια ανασκόπηση και να τα στείλει στο σωστό μέρος. Πείτε στους πελάτες όπου μπορούν να αφήσουν μια κριτική και πώς να το κάνουμε.
Έτσι για να τελειώσω, αν θέλετε να αυξήσετε την κατάταξη της αναζήτησής σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις αξιολογήσεις ως μέρος της στρατηγικής SEO σας, ειδικά ως μια τοπική επιχείρηση.

Πέρα από τη βελτίωση της θέσης της αναζήτησής σας, αξιολογήσεις σας βοηθήσει να αυξήσετε την κυκλοφορία στον ιστοχώρο σας και να ενθαρρύνει τις πωλήσεις. Η βαθμολογία 5 * κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, τι είδους τιμή μπορεί να σας βάλει σε αυτό;Ποιες είναι οι συμβουλές σας για να πάρει περισσότερο σε απευθείας σύνδεση αναθεωρήσεις;
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων