Λέξεις-κλειδιά SEO: Πώς Καλύτερη Λέξη-κλειδί έρευνα σας παίρνει καλύτερα αποτελέσματα

Λέξη-κλειδί για SEO: Τι είναι το SEO Λέξεις-κλειδιά;

SEO λέξεις-κλειδιά είναι οι λέξεις κλειδιά και φράσεις στο περιεχόμενο Ιστού σας που καθιστούν δυνατό για τους ανθρώπους να βρουν το site σας μέσω των μηχανών αναζήτησης. Μια ιστοσελίδα που είναι καλά βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης "μιλά την ίδια γλώσσα», όπως δυνητική βάση τον επισκέπτη της με τις λέξεις-κλειδιά για SEO που βοηθούν συνδεθείτε ψάχνουν στο site σας. Λέξεις-κλειδιά είναι ένα από τα κύρια στοιχεία του SEO βασικά.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να ξέρετε πώς οι άνθρωποι ψάχνουν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις πληροφορίες που σας προσφέρουμε, ώστε να είναι εύκολο για αυτούς να σας βρει-αλλιώς, θα προσγειωθεί σε μια από τις πολλές άλλες σελίδες στην αποτελέσματα του Google. Εφαρμογή λέξη-κλειδί SEO θα βοηθήσουν βαθμού της ιστοσελίδας σας πάνω από τους ανταγωνιστές σας.

Αυτός είναι ο λόγος για την ανάπτυξη ενός καταλόγου των λέξεων-κλειδιών είναι ένα από τα πρώτα και πιο σημαντικά βήματα σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Λέξεις-κλειδιά και SEO συνδέονται άμεσα όταν πρόκειται να τρέχει ένα νικηφόρο εκστρατεία μάρκετινγκ αναζήτησης. Επειδή οι λέξεις-κλειδιά είναι θεμελιώδη για όλες τις άλλες προσπάθειες SEO σας, είναι καλά αξίζει το χρόνο και επενδύσεις για να εξασφαλίσει λέξεις-κλειδιά SEO σας είναι πολύ σχετικές με το κοινό και αποτελεσματικά οργανωμένη για δράση.

Google Λέξεις-κλειδιά SEO

Επίλυση σχετικά με τις σωστές λέξεις-κλειδιά SEO είναι μια λεπτή διαδικασία που περιλαμβάνει τόσο την δοκιμή και το λάθος, αλλά τα βασικά είναι εύκολο να καταλάβει. Εδώ θα σας καθοδηγήσει μέσα από την έρευνα, τι οι πελάτες σας ψάχνουν, ανακαλύπτουν τις λέξεις-κλειδιά που θα σας βοηθήσει να κατατάσσονται σε μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP), και τη θέση τους να εργαστούν σε απευθείας σύνδεση περιεχόμενό σας.

Η εξεύρεση των καλύτερων λέξεις-κλειδιά για SEO

Οι περισσότεροι έμποροι αρχίζουν αναζήτησης κάνουν τα ίδια λάθη, όταν πρόκειται για SEO λέξη-κλειδί έρευνα:

Μόνο κάνει SEO λέξη-κλειδί έρευνα μία φορά,
Δεν μπαίνει στον κόπο να ενημερώσει και να επεκτείνετε τη λίστα των λέξεων-κλειδιών SEO τους, ή
Στόχευση τις λέξεις-κλειδιά που είναι πολύ δημοφιλή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές.
Βασικά, SEO έρευνα λέξη-κλειδί θα πρέπει να είναι μια διαρκής και συνεχώς εξελισσόμενο μέρος της δουλειάς σας ως έμπορος. Παλιά οι λέξεις κλειδιά πρέπει να επανεκτιμηθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα, και υψηλού όγκου, ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά (ή "κεφάλι" λέξεις-κλειδιά, σε αντίθεση με μακριά ουρά λέξεις-κλειδιά) μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί επωφελώς αντικατασταθούν ή να αυξηθεί με μεγαλύτερο, πιο συγκεκριμένες φράσεις σχεδιαστεί ώστε να μην φέρει σε ένα οποιοδήποτε επισκέπτη, αλλά ακριβώς το σωστό επισκέπτες. (Ποιος επισκέπτεται το site σας - ιδιαίτερα αν είναι οι άνθρωποι που είναι ενεργά ψάχνουν για τις υπηρεσίες σας -. Είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντικό με το πώς επισκεφθείτε πολλά άτομα)

Και έχετε να διαφοροποιηθούν. Εδώ είναι μια γλώσσα-ανεμοστρόβιλος που είναι απολύτως αληθές: η διαφορετικότητα είναι μια λέξη κλειδί στην λέξη-κλειδί κόσμου. Δεν πρόκειται να ξεχωρίσει αν βρείτε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας όλες τις ίδιες λέξεις-κλειδιά όπως οι ανταγωνιστές σας. Όχι μόνο θα πρέπει να δοκιμάσουν νέα εργαλεία λέξεων-κλειδιών και να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να αισθάνονται ελεύθεροι να πειραματιστείτε με βάση τη δική σας έρευνα - ποιος άλλος χρησιμοποιεί τις λέξεις-κλειδιά σας; Και πώς να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει; Με την παροχή μεγάλο περιεχόμενο που απαντά στις ερωτήσεις πραγματικά οι υποψήφιους πελάτες σας ζητούν με λέξη-κλειδί αναζητήσεις τους.

Χρησιμοποιώντας μας Δωρεάν SEO εργαλεία λέξεων-κλειδιών

Δωρεάν εργαλεία έρευνας λέξη-κλειδί SEO WordStream, τα οποία μπορείτε βοηθήσει να βρείτε καλύτερο, πιο σχετικές λέξεις-κλειδιά, λέξεις-κλειδιά που θα οδηγήσουν σε εξέλιξη web κυκλοφορίας και των μετατροπών στον ιστότοπό σας.

SEO Εργαλείο λέξεων-κλειδιών

Οφέλη από τη χρήση εργαλείων λέξεων-κλειδιών WordStream για την καλύτερη SEO περιλαμβάνουν:

Περισσότερα Λέξεις-κλειδιά SEO - Πάρτε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε κορυφαία, τρις-κλειδί βάσης δεδομένων WordStream, η οποία προσφέρει πιο μακράς ουρά λέξεις-κλειδιά, ακόμη και από ορισμένες εργαλεία που καταβάλλονται.
Δεδομένα λέξεων-κλειδιών που μπορεί να ενεργεί με - Αντί για μια λίστα με λέξεις-κλειδιά, εργαλεία μας δίνουν δομημένη, αξιοποιήσιμα δεδομένα σας, έτοιμο για χρήση σε εκστρατείες μάρκετινγκ αναζήτησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρίξετε μια λίστα με λέξεις-κλειδιά στο ομαδοποίησης λέξεων-κλειδιών για να πάρει πίσω ένα οργανωμένο σύνολο των σχετικών κόγχες λέξη-κλειδί.
Λέξη-κλειδί σετ εργαλείων WordStream είναι επίσης εξαιρετικά πολύτιμα για μάρκετινγκ της ΔΕΗ - κλειδί Finder Niche να εντοπίσουν νέες ομάδες διαφημίσεων για τις καμπάνιες σας στο AdWords, και να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν Αρνητική Εργαλείο λέξεων-κλειδιών για να βρείτε αρνητικές λέξεις-κλειδιά που θα μειώσουν τη σπάταλη κλικ και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Κάνοντας SEO Λέξεις-κλειδιά σας δουλειά για σας

Τώρα που έχετε βρει τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά, θα πρέπει να τους βάλει να εργαστούν για να πάρει τα αποτελέσματα SEO (Search κίνηση που οφείλεται, μετατροπές, και όλα αυτά καλά πράγματα).

Έτσι: πώς θα προχωρήσει; Από τη μία πλευρά, SEO βέλτιστων πρακτικών προτείνουμε να συμπεριλάβετε σχετικές λέξεις-κλειδιά σε μια σειρά από τομείς υψηλής προσοχή στο site σας, παντού, από τους τίτλους και το σώμα κειμένου των σελίδων σας για τις διευθύνσεις URL σας για να μετα-ετικέτες σας για τα ονόματα των αρχείων εικόνας σας. Από την άλλη πλευρά, βελτιστοποίησε ιστοσελίδες τείνουν να έχουν χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια των λέξεων-κλειδιών. Δεν μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσει ένα ενιαίο, μοναδικό σελίδα για κάθε μία από τις λέξεις-κλειδιά σας? την ίδια στιγμή, δεν μπορείτε να προσπαθήσετε να χώνω τα πάντα σε μια χούφτα των σελίδων με λέξη-κλειδί γέμιση και αναμένουν την κατάταξη για κάθε λέξη-κλειδί ξεχωριστά. Απλώς δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.

Έτσι, πώς λειτουργεί; Η απάντηση είναι λέξη-κλειδί ομαδοποίηση και οργάνωση. Διαιρώντας τις λέξεις-κλειδιά σας σε μικρά, εύχρηστα ομάδες σχετικές λέξεις-κλειδιά, που θα μειώσει το φόρτο εργασίας σας (σημαντικά), ενώ εξακολουθούν να δημιουργούν στοχευμένες, συγκεκριμένες σελίδες.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε έτρεχαν στην ιστοσελίδα της ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Θα ήταν ίσως συνετό να δημιουργήσετε ένα κλειδί ομαδοποίηση για όλα σκυλί που σχετίζονται με τα προϊόντα σας, στη συνέχεια, ένα για το σύνολο των έργων που σχετίζονται με parakeet σας, κ.λπ. Το επόμενο βήμα θα είναι να τμήματος κάθε μεμονωμένη ομάδα σε μικρότερες υποομάδες (κλουβιά είδος παπαγάλου, είδος παπαγάλου παιχνίδια, σνακ είδος παπαγάλου) και, στη συνέχεια, ακόμη και μικρότερες ομάδες για κάθε τύπο προϊόντος (χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά σνακ είδος παπαγάλου, πολυτελή σνακ είδος παπαγάλου ... παίρνετε την ιδέα). Τώρα κατάστημα κατοικίδιων ζώων σας μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστές σελίδες βελτιστοποιηθεί για κάθε μικρή ομάδα λέξεων-κλειδιών.

Ένας έμπορος προσπαθεί να βελτιστοποιήσουν μια ιστοσελίδα για το "γκουρμέ σνακ είδος παπαγάλου" ομάδα λέξη-κλειδί θα πρέπει να εξετάσει κάνει περισσότερα, αν όχι όλα τα ακόλουθα:

Χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί στον τίτλο της σελίδας
Χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί στο URL (π.χ., www.online-petstore.com/parakeets/snacks/gourmet)
Χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί, και παραλλαγές (π.χ., "γκουρμέ σνακ είδος παπαγάλου"), σε όλο το αντίγραφο της σελίδας
Χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί στο meta tags, ιδίως την περιγραφή meta
Χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί σε οποιαδήποτε μονοπάτια αρχείο εικόνας και alt κείμενο Οι εικόνες »
Χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί ως άγκυρα κείμενο σε συνδέσμους πίσω στην σελίδα από αλλού στην περιοχή
Κατά τη βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων σας, να έχετε κατά νου ότι σημασία λέξεων-κλειδιών είναι πιο σημαντικό από ό, τι λέξη-κλειδί πυκνότητα σε SEO.

Εγχειρίδιο λέξη-κλειδί ομαδοποίηση μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα, φυσικά. Μερικά από τα δικά μας μέσα, η οποία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο σε ένα τσίμπημα, περιλαμβάνουν Λέξη-κλειδί Finder Niche μας, το οποίο λειτουργεί ακριβώς όπως ένα κανονικό εργαλείο λέξεων-κλειδιών SEO, αλλά θα επιστρέφει προτάσεις προ-ομαδοποιούνται σε σχετικές ομάδες. Πρέπει επίσης να παρέχουν μια ομαδοποίησης λέξεων-κλειδιών, οι οποίες ομάδες προϋπάρχουσα καταλόγους αυτόματα.
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων