Πέντε SEO Συμβουλές Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες πρότειναν για το 2016

Οι τεχνικές του να κάνει SEO έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα η Google έχει δημοσιεύσει μια πλήρη έκδοση οδηγιών για την ποιότητα αναζήτησης γι 'αυτό. Πολλοί εμπειρογνώμονες πρότειναν επίσης διαφορετικές στρατηγικές SEO για να μεγιστοποιήσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας το 2016.

Εδώ γράφω για μερικές συμβουλές που εμπειρογνώμονες πρότειναν σε διάφορα blogs και ιστοσελίδες για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της SEO σας.

Πέντε SEO Συμβουλές
Βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για κινητά: Οι άνθρωποι παίρνουν τώρα έρευνες από το smartphone κινητά τους. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί ότι το περιεχόμενό σας είναι αναζητήσιμα και εύκολα Περιηγήσιμο από το κινητό.
Λέξη-κλειδί έρευνα: Λέξη-κλειδί έρευνα εξακολουθεί να παραμένει η βάση της καμπάνιας SEO σας. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τώρα μεγάλη φράση για να λάβει την αναζήτηση. Εφ 'ουρά λέξη-κλειδί θα μπορούσε να είναι καλή επιλογή για την καμπάνια SEO σας.
Γράψτε καλό SEO άρθρων μερικές ισχυρές Επιστροφής: Απλά δεν γράφω για να κερδίσουν backlinks στο δικτυακό τα χρήματά σας. Ενώ γραπτώς προσπαθήσουμε να δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες ή τους αναγνώστες σας. Κάνε το άρθρο πλούσια με πληροφορίες? άρθρα πάνω από 1000 λέξεις είναι καλύτερα. Μερικές φορές χρησιμοποιούν μερικά ισχυρά backlinks όπως η Wikipedia και εγκυκλοπαίδεια Britannica - καθιστά το άρθρο πιο αυθεντικό.
Link κτίριο: Link κτίριο ή πιο συγκεκριμένα για την αγορά, πώληση, ή ρωτώντας για τις συνδέσεις δεν είναι αφύσικο εφ 'όσον δεν παραβιάζουν τις κατευθυντήριες γραμμές της Google Webmaster. Έτσι, αποφεύγοντας οτιδήποτε που δεν συνιστώνται στις κατευθυντήριες γραμμές θα ήταν καλύτερο να διασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθεί.
Προσθέστε Schema.org Markup: Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2015 ο John Mueller είπε ότι «το πέρασμα του χρόνου, νομίζω ότι είναι κάτι που θα μπορούσε να πάει σε ταξινομήσεις, καθώς". Με τη δήλωση αυτή μπορούμε να συμπεράνουμε ότι μπορεί να επηρεάσει θετικά κατάταξη SEO σας.


Έκανα επίσης μια SlideShare όπου έδειξε 15 βασικές συμβουλές για να κάνετε SEO στο 2016. Αυτή είναι η SlideShare παρουσίαση για εσάς.Ωστόσο, ό, τι κάνει στην καμπάνια SEO σας, οι πιο σημαντικές συμβουλές για το 2016 είναι να επικεντρώνεστε στο κοινό σας. Ακούστε το κοινό σας, τη φροντίδα των αναγκών τους, την κάλυψη των αναγκών τους.
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων