Ένα μαγικό ταξίδι στις φυτείες του καφέ μέσα από το Nescafe 360°

Μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μου ήταν να μπορέσω κάποια στιγμή να βρεθώ εκεί που γεννιέται καφές, και να ζήσω την εμπειρία μέσα από την οποία οι πολύτιμοι κόκκοι γεμίζουν γευστικά την κούπα μου.
Ο καφές Nescafé μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα, καθώς δημιούργησε μία νέα ξεχωριστή εφαρμογή, έτοιμη να ταξιδέψει τους φανατικούς της απόλαυσης του καφέ.
nescafe01
Σε συνεργασία με τη Google ετοίμασε το 360ο Google Cardboard, το  οποίο μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή Nescafé 360ο δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του αγαπημένου καφέ να γνωρίσουν τις φυτείες σαν να βρίσκονταν εκεί, και να ανακαλύψουν την φυσική προέλευση και το ταξίδι του Nescafé από το δέντρο στην κούπα.
Για ακόμα μία φορά ο καφές Nescafé πρωτοπορεί, με το 360ο Google Cardboard και τη Nescafé 360ο εφαρμογή, που έχει ως στόχο να προσελκύσει νεότερους καταναλωτές χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία εστιασμένη στο κινητό.
Κρατώντας στο χέρι το smartphone μου, μπορώ να βρεθώ μέσα από ένα 360ο βίντεο σε εικονική πραγματικότητα, εύκολα και απλά, στις φυτείες του καφέ.
nescafe03

Τα βήματα που ακολούθησα είναι απλά:

- Κατέβασα και άνοιξα την εφαρμογή Nescafé 360ο
- Τοποθέτησα και προσάρμοσα το τηλέφωνό μου στο Cardboard
- Πίεσα το ειδικό κουμπί που βρίσκεται στο πλάι του Cardboard. επιλέγοντας ένα βίντεο από την εφαρμογή και άρχισα την προβολή.
- Αμέσως μετά το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να κοιτάξω γύρω - γύρω για να απολαύσω το βίντεο σε 360 μοίρες.
Ο κόσμος του καφέ Nescafé με περιμένει να τον ανακαλύψω μέσα από το Nescafé 360ο, παρέα με μια απολαυστική κούπα 100% φυσικού καφέ.
Για να ταξιδέψετε κι εσείς στο μαγικό κόσμο του Nescafé επισκεφθείτε την ιστοσελίδαnescafe.gr.
nescafe04nescafe05
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων