Εικονικό customizing για τα Yamaha

Εικονικό customizing για τα Yamaha

Η εφαρμογή της Yamaha για εικονικό customizing σε επιλεγμένα μοντέλα επεκτείνονται και πλέον συμπεριλαμβάνουν και μοντέλα της MT σειράς. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε την Yamaha των ονείρων σας σε 3D περιβάλλον.
Τα app «My Garage» απαριθμούσαν μέχρι πρότινος δύο εκδόσεις, τις My Garage Sport Heritage και My Garage Supersport, ενώ νέα προσθήκη αποτελεί το My Garage MT, που αφορά όπως είναι προφανές, στην σειρά των MT μοντέλων της Yamaha
O χρήστης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει βάση του προσωπικού του γούστου το ΜΤ της αρεσκείας του, προσθέτοντας του after market οriginal αξεσουάρ από τον κατάλογο της Yamaha, σε ένα εικονικό 3D περιβάλλον.
Μπορεί επίσης να τραβήξει snapshots από τις δημιουργίες του και να τις μοιραστεί με τους φίλους του, ενώ έχει τη παράλληλα τη δυνατότητα να ενημερώνεται για το κόστος των  εικονικών μοτοσικλετών του.
Τέλος, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αποσταλεί ένα snapshot σε dealer της Yamaha, προκειμένου το virtual δίτροχο να γίνει πραγματικότητα και να το παραλάβει με το κλειδί στο χέρι!
Τα App Μy Garage, είναι διαθέσιμα για iOS και Android λειτουργικά συστήματα και μπορείτε να τα κατεβάσετε από το iTunes και το Google Play.
Ένα ΜΤ09 στο εικονικό περιβάλλον ΜY Garage MT, με εμφανές το customizing που έχει υποστεί.
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων