Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Δοκιμές / Β να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα σας

Δοκιμή A / B (επίσης γνωστή ως διάσπαση ή για τη δοκιμή κουβά) είναι μια απλή διαδικασία για να καταλάβω τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οτιδήποτε στη ζωή, από το μαγείρεμα για να λάβει συγκεκριμένη διαδρομή στο γραφείο σας, παίζοντας ένα παιχνίδι να έχει ένα επιχείρημα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Όταν δοκιμή A / B εφαρμόζεται στον ιστοχώρο σας ή μια σελίδα προορισμού, αυτό σημαίνει απλά μια μέθοδος για να καθορίσει τι λειτουργεί καλύτερα στη σελίδα σας.

Δοκιμές

Δοκιμές A / B Επεξήγηση
AB-δοκιμή-και-SEO

Έχετε καταλήξει σε έναν τίτλο για τη σελίδα προορισμού σας. Συνεργάτης της επιχείρησής σας ή κάποιος στην ομάδα σας έχει καταλήξει σε άλλη κλάση. Οι δύο δεν είναι το ίδιο, αλλά μεταφέρει το ίδιο μήνυμα. Είστε διχασμένη μεταξύ των δύο και δεν μπορεί να αποφασίσει.

Λοιπόν, μην αφήνετε τον κανόνα της αρχής σας από την άλλη πρόταση. Ελέγξτε τόσο τα κονδύλια του στη σελίδα προορισμού και να δείτε τη μετατροπή και τον αντίκτυπο. Όποια επικεφαλίδα έχει μια καλύτερη επίδραση, κρατήστε το και πετάξτε το άλλο. Οι διαφορές αυτές μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα νέο χρώμα φόντου ή διαφορετικό πρόσωπο γραμματοσειρά σε πιο πολύπλοκες διαφορές σαν ένα εντελώς νέο σχεδιασμό της σελίδας προορισμού.

Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τη θέση του, όπου θα πραγματοποιηθεί το «καλωσόρισμα» γραμμή, την «πρόσκληση για δράση» γραμμές, οι σύντομες δημιουργίας ενός καταλόγου από τα μοναδικά σημεία πώλησης, την κοινωνική widgets μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και κάθε άλλο εργαλείο, σχεδιαστικό στοιχείο, ή το περιεχόμενο ότι η σελίδα προορισμού σας θα έχουν.

Θα χρειαστείτε δύο διαφορετικές λύσεις και θα πρέπει να τα βάλουν εναντίον του άλλου για να προσδιοριστεί ο καλύτερος δρόμος προς τα εμπρός. Αν έχετε περισσότερα από δύο λύσεις, θα πρέπει να τρέχει μέσα από μια δοκιμή A / B και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το νικητή έναντι του τρίτου, τέταρτου ή ανεξάρτητα από τον αριθμό των λύσεων που έχετε.

Ο λόγος για τη δοκιμή A / B μόνοι παράγοντες i δύο λύσεις ή δυνατότητες κάθε φορά δεν είναι λόγω της ονοματολογίας, αλλά για να κάνουν την όλη διαδικασία απλή. Ο στόχος εδώ είναι να έχουμε μια σαφή νικητή.

Γιατί θα πρέπει να δοκιμάσετε μια δοκιμή A / B
abtesting

Image Source

Πολύ απλά, αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τα δεδομένα, αντί να στηριχθεί στις ίδιες αυτές αποφάσεις στο συναίσθημα ή προσωπική άποψη. Αντί απλά να βάλει επάνω μια σελίδα προορισμού ή την ιστοσελίδα και ελπίζοντας για το καλύτερο, μπορείτε να ελέγξετε άμεσα δύο ξεχωριστές επιλογές, κρίσιμη στιγμή οι αριθμοί, και να κάνει την απόφασή σας αργότερα.

Βελτίωση των ποσοστών μετατροπής είναι ένα από τα μεγαλύτερα αιτήματα που παίρνουμε από τους πελάτες που αναζητούν μια νέα ιστοσελίδα και ο μόνος τρόπος να γνωρίζουμε πραγματικά τι οι πελάτες σας στον κλάδο σας ενδιαφέρει (με τα δεδομένα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας) είναι να δοκιμάσετε μια δοκιμή A / B.

Οφέλη από δοκιμές A / B
AB-Test

Image Source

Όταν μιλάμε για κάτι που είναι πιο δημιουργική και ως εκ τούτου διακριτική ευχέρεια, δεν υπάρχει προκαθορισμένος κανόνας δικαίου που θα υπαγορεύσει την ακριβή προσέγγιση ή αποτέλεσμα. Υπάρχουν άπειρες τρόποι για να καταλάβει λάθος και μόνο μερικοί τρόποι για να το κάνετε σωστά. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβουμε τις σωστές προσεγγίσεις και έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι να τρέξει τις δοκιμές. Όταν όλα είναι στη σφαίρα της ασάφειας, δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένες, ακόμη και αν θέλετε να. Η μόνη λύση είναι να το δείτε για την πραγματική. Μπορείτε εύκολα να δείτε στις 2 ξεχωριστές επιλογές και να αισθάνονται πολύ σίγουροι ότι ένας από αυτούς θα είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά θα πρέπει να συμβαίνει αυτό, αφού το ελέγξετε και να έχουν τους αριθμούς για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας;

Διάφορα τρόπος για να δοκιμάσετε
Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δοκιμάσετε δοκιμές split. Δεν χρειάζεται να είναι μια πλήρης ιστοσελίδα επανασχεδιασμό ή για να δημιουργήσετε 2 νέες καταληκτικές σελίδες για να δοκιμάσει ένας εναντίον του άλλου.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά θα διαφέρουν ασφαλώς από τη βιομηχανία, αλλά εδώ είναι μια λίστα από τσιμπήματα που μπορείτε να κάνετε σε μια τοποθεσία για να ξεκινήσετε με μια δοκιμή A / B:

Μειώστε την ποσότητα των πεδίων σε έναν μόλυβδο μορφή
Δωρεάν προσφορές δίκη
Αρχική Σελίδα [romotions
Αλλάξτε το κείμενο στην κορυφή Διαφήμιση
Προσθέστε περισσότερα κουμπιά κλήσης για δράση σε όλη την τοποθεσία
Προσθήκη / αφαίρεση / στοιχεία πλοήγησης αναθεωρήσει
Μειώστε τον αριθμό των βημάτων που χρειάζεται ένας χρήστης για να ολοκληρώσει μια μόλυβδο ή πώληση.
Προσθέστε μια λειτουργία αναζήτησης στο δικτυακό τόπο
Εμφάνιση Συνιστάται περιεχόμενο που σχετίζεται με τη σελίδα για να τους κρατήσει τη δέσμευσή της και δραστηριοποιούνται στο χώρο
Μια δοκιμή / Β θα σας επιτρέψει να γνωρίζουμε τι πραγματικά λειτουργεί στον πραγματικό κόσμο και τι όχι. Τοποθετήστε τις εικασίες για να ξεκουραστούν και να κάνουν συνειδητές αποφάσεις για τα πάντα στην ιστοσελίδα σας.
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων