Περιήγηση στο μυστικό στούντιο σχεδιασμού της Apple

Πολύ λίγοι ξένοι έχουν περιηγηθεί στο εσωτερικό της Apple Industrial Design Studio. Είχαμε δει ένα 3-D μοντέλο του στούντιο που δημιουργήθηκε, με βάση λεπτομερείς περιγραφές και διαγράμματα από τους πρώην σχεδιαστές που εργάστηκαν στο εσωτερικό. Αυτό χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει ένα βίντεο για την περιοδεία του στούντιο, που δείχνει τη διάταξη και να εξηγήσει πώς λειτουργεί.
Στο ισόγειο του Loop II βρίσκεται το στούντιο σχεδιασμού, όπου ο Jony Ive και η ομάδα του σχεδιάζουν τα φοβερά προϊόντα της Apple.
Πρόκειται ίσως για το πιο μυστικό μέρος του Αρχηγείου της Apple. Ακόμα και για κάποια από τα ίδια τα στελέχη της Apple. Οι φήμες λένε ότι ο πρώην επικεφαλής του iOS, Scott Forstall, δεν επετράπη στο εσωτερικό, ακόμα και όταν είχε δημιουργήσει την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος του iPhone.
Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τη διάταξη του στούντιο. Τη κουζίνα, όπου οι σχεδιαστές συναντώνται συχνά καθώς και τους πίνακες παρουσίασης, όπου τα στελέχη της Apple συζητήσουν τα μελλοντικά προϊόντα.
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων