Τι είναι AB Δοκιμές στο Online Marketing;

ΑΒ επίσης γνωστή ως Δοκιμές Σπλιτ, AB δοκιμή είναι η σύγκριση των δύο εκδόσεων ιστοσελίδα για να μάθετε αυτό που αποδίδει καλύτερα. Μια Δοκιμές / Β συγκρίνει συνήθως αυτές τις δύο σελίδες, εμφανίζοντας τα δύο παραγόντων ή των παραλλαγών που αναφέρονται απλά ως Α και Β σε παρόμοιες επισκέπτες σε μια ακριβή ώρα (ταυτόχρονα). Η σελίδα που δίνει την καλύτερη "τιμή μετατροπής" κερδίζει δίκαια!

Αλλά αυτό που πραγματικά είναι AB Δοκιμές στο online marketing; Κάθε ιστοσελίδα εκεί έξω έχει έναν στόχο τον οποίο σκοπεύει να επιτύχει. Συνήθως θα μπορούσε να είναι ότι θέλουν οι επισκέπτες τους να αγοράσουν προϊόντα ή να κάνετε κλικ σε διαφημίσεις και να υπογράψει επάνω για καταβεβλημένο συνδρομές. Με κάθε τρόπο σχεδόν όλοι εκεί έξω είναι στην επιχείρηση του online marketing. Πάρτε Διαφημιστείτε μαζί Startwithclick.

Επειδή θέλουν οι επισκέπτες τους να μετατραπούν σε πιθανές πωλήσεις, ο ρυθμός με τον οποίο κάθε ιστοσελίδα είναι σε θέση να το κάνει αυτό είναι η "τιμή μετατροπής", το οποίο είναι η βασική μεταβλητή παράγοντας που ΑΒ Δοκιμές συγκρίνει σε αυτές τις δύο διαφορετικές ιστοσελίδες για να μάθετε το καλύτερες επιδόσεις.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη μεθοδολογία #ABtesting πολύ περισσότερο από ό, τι κάνουμε σήμερα. #CTR #CRO #SEO ΚΛΙΚ για να τιτίβισμα
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ΑΒ Δοκιμές Σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας;
Επί της ουσίας της ΑΒ Δοκιμές Σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας

Με απλά λόγια AB Δοκιμές σας δίνει την ευκαιρία να κάνουν περισσότερα από τις υπάρχουσες κυκλοφορίας σας. Τι AB κάνει είναι, καθορίζει τη σημαντική αύξηση των πωλήσεων, τα έσοδα και οδηγεί που παράγονται σε κάθε δεδομένη στιγμή στην ιστοσελίδα σας οφείλεται σε μια απλή αλλαγή στη στρατηγική μάρκετινγκ, όπως σε μια σελίδα προορισμού, έκκληση για δράση, κοινωνική απόδειξη, ή μαρτυρίες .

Πώς μπορείτε να προγραμματίζουν να εκτελέσουν ΑΒ δοκιμών για απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να καταλάβω τι θέλετε να δοκιμάσετε. Εάν εκτελείτε μια δοκιμή off-site μπορείτε είτε να δοκιμάσετε μια διαφήμιση ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πωλήσεων. Αλλά για μια δοκιμή επί τόπου θα θελήσετε να καταλάβω τα ειδικά στοιχεία που θα θέλατε να δοκιμάσετε σε όλα τα κομμάτια που σχετίζονται με πωλήσεις στην ιστοσελίδα σας.

Προγραμματίζουν να εκτελέσουν AB Δοκιμές για σας Online Business

Δοκιμάστε μια διαφήμιση για να δείτε ποια διαφήμιση φέρνει περισσότερους επισκέπτες μετατροπή.
Δοκιμή δύο εκδόσεις του e-mail για να δείτε ποια φέρνει περισσότερες μετατροπές.
Αυτό σας δείχνει πού να επικεντρώσουν τις προσπάθειές σας διαφημίσεις και να δικαιολογεί επίσης ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για αυτό. Έτσι, μια Δοκιμές / Β σας βοηθά να επιτευχθεί μια τελική απόφαση πριν προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή του μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας.

Τι μπορείτε να δοκιμάσετε;
Ανάλογα με το τι επηρεάζει τη συμπεριφορά μετατροπής του επισκέπτη σας στην ιστοσελίδα σας, ΑΒ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να το δοκιμάσετε. Θα περιλαμβάνουν.

Τίτλοι
Υπο Τίτλοι
Κείμενα παράγραφο
Προσγειωμένος σελίδες
Κάλεσμα για Δράση Κείμενο / Κουμπί
Αναφορές των μέσων ενημέρωσης
Έδαφος διά παιγνίδι γκολφ
Εικόνες
Κοινωνική Απόδειξη
Πώς μπορείτε να δοκιμάσετε;
Μόλις εντοπιστεί το τι πρέπει να δοκιμάσετε είναι πάντα αξιέπαινη για να κάνει μια λίστα με τις μεταβλητές που θα δοκιμάσει. Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε μια πρόσκληση για δράση Κείμενο ή κουμπιού θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τα εξής.

Τοποθεσία του CTA του
Το ακριβές κείμενο της CTA
Κουμπί Χρώμα / περιβάλλοντα χώρο του CTA του
Η οποία διαδικασία εξυπηρετεί καλύτερα AB Δοκιμές;
Η οποία διαδικασία εξυπηρετεί καλύτερα τις δοκιμές AB

Κατ 'αρχάς, να κάνουν ερωτήσεις και να ξέρετε ποσοστό αναπήδησης της ιστοσελίδας σας.
Κάνει αρκετά ερευνητικά με το Google Analytics για να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά του επισκέπτη σας.
Κατασκευάστε μια μεγάλη υπόθεση και να προσθέσετε συνδέσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για να μειωθεί το ποσοστό εγκατάλειψης.
Υπολογίστε τον αριθμό των επισκεπτών και τις ημέρες που θέλετε να εκτελέσετε τον έλεγχο.
Δοκιμάστε την υπόθεση σας από την αρχική σελίδα και μετρούν την ταχύτητα αναπήδησης.
Αναλύστε τα δεδομένα και να εξαχθούν συμπεράσματα.
Η διαδικασία A / B Testing είναι φοβερό για κάθε επιχείρηση που θέλει να σφραγίσει σε απευθείας σύνδεση αρχή τους, να ενισχύσουν τις αλλαγές μάρκετινγκ, ή να κατανοήσει τη συνολική απόδοσή τους.

Εκτός από την εξέταση στο πώς να πραγματοποιήσει μια δοκιμή ΑΒ, επί της ουσίας, και τι μπορείτε να δοκιμάσετε, γνωρίζει επίσης τα ακόλουθα. Οι SEO επιπτώσεις της ΑΒ Δοκιμών όπως δημοσιεύτηκε στο blog τους "Έλεγχος Website Και αναζήτησης Google έχει αυτές τις κορυφαίες συμβουλές που κάθε σε απευθείας σύνδεση έμπορος πρέπει να ξέρει.

Κατά την εκτέλεση μιας δοκιμής ΑΒ που ανακατευθύνουν τους χρήστες σας από την αρχική διεύθυνση URL, χρησιμοποιήστε 302 ή απλώς την προσωρινή ανακατεύθυνση.
Μην υπερβαίνετε την ποσότητα του χρόνου που απαιτείται για το πείραμά AB Δοκιμές σας. Συνήθως αξιόπιστες δοκιμές θα ποικίλει ανάλογα με το πόσο επισκεψιμότητα site σας λαμβάνει ή η τιμή μετατροπής.
Τέλος, καμία απόκρυψη (που δείχνει μία σειρά από ερωτήσεις προς τους επισκέπτες σας και ένα διαφορετικό σύνολο από το Googlebot).
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων