Επαγγελματική σκούπα Τ7/1 από την Kӓrcher

Επαγγελματική σκούπα Τ7/1 από την Kӓrcher

Τώρα το ελαφρύ, είναι και δυνατό! Είστε επαγγελματίας και η σκούπα που χρησιμοποιείτε σας ταλαιπωρεί με το κουβάλημά της (είτε στα χέρια λόγω βάρους, είτε στο αυτοκίνητο λόγω όγκου); Φοβάστε ότι αν πάρετε μία πιο ελαφριά σκούπα, θα πρέπει να συμβιβαστείτε σε επίπεδο απόδοσης; Είστε ιδιώτης και ψάχνετε μία σκούπα που υψηλών απαιτήσεων και αντοχής, αλλά χαμηλού βάρους και όγκου, εστιάζοντας σε αυτά που «μετράνε»;
karcher04
Μία σκούπα με βάρος μόλις 3,5 κιλά, με απίστευτη αναρροφητική δύναμη, με ασύγκριτη αντοχή και στην πιο ελκυστική τιμή, έρχεται να αλλάξει όσα πιστεύατε για τα μηχανήματα της κατηγορίας. Αυτή είναι η επαγγελματική σκούπα T 7/1 από την Kӓrcher! Μία σκούπα που πιο ελαφριά δεν γίνεται αλλά που δεν κάνει κανέναν συμβιβασμό σε επίπεδο απόδοσης, αποτελέσματος, εργονομίας και αντοχής.
Σχεδιασμένη για εντατική επαγγελματική χρήση, μπορεί να σκουπίζει αδιάκοπα, με διάρκεια ζωής που, όπως κάθε συσκευή Kӓrcher, θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Επιπλέον, ο κάδος 7 λίτρων για σκούπισμα χωρίς σακούλα, κάνει την αλλαγή φίλτρου μία πολύ ...σπάνια υπόθεση.
karcher01
Η σκούπα T 7/1 δεν υπερέχει όμως μόνο στα τεχνικά της χαρακτηριστικά που αφορούν την αντοχή της και τη δύναμή της. Είναι εντυπωσιακά οικονομική αφού η αναρροφητικότητά της με ισχύ 230mbar, επιτυγχάνεται με κατανάλωση μόλις 1000W! Επίσης, μπορεί όλα τα πλεονεκτήματά της να ακούγονται πολύ δυνατά, όταν λειτουργεί όμως φροντίζει να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου, ενοχλώντας το ελάχιστο σε χώρους όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς κ.ο.κ., αλλά και σε περίπτωση που κάποιος ιδιώτης θέλει να σκουπίσει «ακατάλληλη» ώρα το σπίτι του.
Τελικά, η επαγγελματική σκούπα T 7/1 αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της. Χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε αυτά που είναι σημαντικά σε μία σκούπα (τεχνολογία, αντοχή, απόδοση, οικονομία, χαμηλός θόρυβος, εργονομία), και λόγω του απίστευτα μικρού βάρους της, μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο καθαρισμού για κάθε επαγγελματία και κάθε ιδιώτη πολλές ...σκάλες ψηλότερα. Είναι δυνατό; Πάρτε τη στα χέρια σας και διαπιστώστε το. Τώρα το ελαφρύ, είναι και δυνατό!
Copyrights @ SEO By προώθηση ιστοσελίδων | Design By κατασκευή ιστοσελίδων